Underkläder

Hitta underkläder som matchar dina kriterier med vår filterfunktion.

Trosor, boxelkalsonger, BH eller ett helt par vanliga sockar? Oavsett vad du letar efter kan du vara säker på att hitta det du söker. Använd filtreringsverktyget för att matcha specifika produkter med färger eller varumärken.

Laddar data...
Socka (Nike, svart)
Nike socka
170:-
Socka (Stussy, svart)
Stussy socka
220:-
Socka (Jordan, vit)
Jordan socka
150:-
Ospecificerad (Salming, marinblå)
Salming ospecificerad
1395:-
Socka (adidas Originals, vit)
Adidas Originals socka
130:-
Ospecificerad (Salming, ljusblå)
Salming ospecificerad
995:-
Socka (adidas Originals, röd)
Adidas Originals socka
130:-
Socka (Stance, vit)
Stance socka
90:-
Socka (Stance, fler)
Stance socka
110:-
Ospecificerad (Salming, ljusblå)
Salming ospecificerad
995:-
Ospecificerad (Salming, grön)
Salming ospecificerad
1395:-
Ospecificerad (Salming, blå)
Salming ospecificerad
1395:-
Socka (HUF, fler)
HUF socka
220:-
Ospecificerad (Salming, röd)
Salming ospecificerad
995:-
Ospecificerad (Salming, svart)
Salming ospecificerad
995:-
Socka (Stance, svart)
Stance socka
130:-

Rätt underkläder till träningen – dam och herr

Ska du iväg till gymmet eller är det ut i löparspåret som du ska bege dig? För att du ska kunna träna ordentligt och på ett bekvämt sätt är det viktigt att du har på dig bra träningskläder. Dina kläder ska vara snygga, funktionella och bekväma, men vad gäller för dina underkläder? Allt för ofta hamnar fokus endast på de yttersta kläderna som vi bär på kroppen, men vid träning är det minst lika viktigt att ha på sig rätt träningsunderkläder.

Du vill med största sannolikhet se till att du kan öka din prestationsförmåga när du tränar så mycket som möjligt och då gäller det att välja rätt kläder. Nu ska du inte bara välja ett par träningsbyxor som sitter rätt och som är flexibla i tyget, utan här är det viktigt att du klär dig på rätt sätt hela vägen inifrån. Många gör misstaget att köpa träningsunderkläder i bomull, men det är sällan att rekommendera. Bomull har en tendens att absorbera väldigt mycket fukt och under ett träningspass blir de allra flesta mycket svettiga. Ett par blöta underkläder kan då göra att du blir kall. Vill du välja ett par bra underkläder till träningen ska du istället satsa på olika funktionsmaterial. Det kan t.ex. vara material som transporterar fukt eller är snabbtorkande.

Rätt passform och modell

Oavsett om du är man eller kvinna så är det viktigt att välja underkläder med rätt passform. Vilken passform som du tycker är bäst är naturligtvis individuellt. Det du ska tänka på när du väljer passform är att säkerställa att underkläderna är i rätt storlek och att de inte har jobbiga eller hårda sömmar som kommer att skava. Underkläder är dock ingenting som du har möjlighet att prova i en butik och då kan det vara svårt att veta vilken passform som är bäst. Fördelen här är att underkläder sällan är speciellt dyra. Skulle du komma hem med en modell som inte riktigt passar kan du alltid köpa nya. Här nedan har vi dock ändå samlat några knep som du kan använda dig av för att öka chansen att köpa rätt.

  • Avslappnade modeller är luftiga och känns sköna, men när du tränar är det bättre att välja en modell som är mer åtsittande. På så sätt får du ett bra stöd och slipper tyg som knölar sig.
  • För kvinnor är hipster-modellen såväl som stringtrosan en bra alternativ. Välj då ett funktionsmaterial för en följsam passform som inte skapar friktion.
  • När du ska välja underkläder till träningen är det viktigt att du tittar på sömmarna. Detta är extra viktigt om du också använder dig av träningstights. Tights sitter väldigt åtsittande och har du då sömmar på underkläderna så kan det resultera i ett obehagligt tryck, klåda eller irritation.
  • Det tveklöst bästa materialet för dina träningsunderkläder är att satsa på 100 % polyester. Detta gäller för män såväl som för kvinnor. Polyester är ett mycket bra och uppskattat funktionsmaterial som ser till att transportera fukten bort från kroppen.