Spara dina fynd till senare – eller handla direkt!

Att spara produkter du gillar är rekommenderat för att dels enkelt hitta dem igen men även för att du ska få en fin summering av rabattkoder som du kan utnyttja. Produkter du sparar ligger kvar så länge du vill och du behöver aldrig skapa något konto.

Så håller du koll på dina favoritprodukter

Det absolut bästa du kan göra är att spara produkter du gillar DIREKT eftersom du kommer att få så mycket enklare att hitta dem igen. Varför? Jo, för att vi listar produkterna slumpmässigt för att alla butiker ska ha någorlunda lika stora chanser att synas bland våra produktflöden. (En sanning med modifikation då antalet produkter även spelar in).

Så sparar du en produkt

Väldigt enkelt – men ändå:

Spara produkt

Alla produkter du sparar kommer att ligga kvar i din webbläsare till år 2052 (ungefär) förutsatt att webbläsaren accepterar cookies och du inte själv aktivt väljer att radera dessa. Du behöver med andra ord aldrig känna någon stress över att du måste handla direkt. Och du slipper som sagt krånglet med att skapa ett konto.

Hitta sparade produkter

Ett hjärta som visar antalet produkter du sparat kommer att lysa rött när du lagt till produkter.
Du hittar det längst upp i sidhuvudet.

Sparade produkter

Visa sparade produkter inklusive eventuella rabattkoder

När du klickar på hjärtat får du en överblick över de produkter du gillar och hos vilken butik de finns att köpa. Länken leder direkt till butikens produkt så att du slipper allt krångel med att hitta rätt.

När du klickar på dina sparade produkter får du även besked om eventuella rabattkoder som finns att utnyttja hos butiken.

Exempel

Sparade produkter och rabattkoder