Kategori

Webbhotell & Hosting

Att bygga en egen hemsida är en sak, en annan är möjligheten att visa upp den för omvärlden. För det behövs ett webbhotell. En lång rad faktorer påverkar vilket webbhotell som kunden väljer. Bland dessa finns bl.a. storleken på webbhotellkontot, hur stor mängd trafik som är tillåten, och antalet e-postadresser och databaser m.m.

Även om den här sidan inte redovisar de tekniska detaljerna kring varje webbhotell så kommer du iallafall att hitta  rabattkoder och kampanjer  som ger dig ett bättre startpris på webbhotell och domännamn i den mån det finns.

Rabattkoder

One

50% RABATT på alla tjänster hos One.com

Gäller till 2021-10-01 23:59

Prenumerera på rabattkoder

Rabattkoder inom webbhotell & hosting och andra populära kategorier

Vi delar aldrig din e-postadress med någon annan.

Kampanjer

Inleed

Domännamn med många olika toppdomäner hos Inleed

Gäller tills vidare.

Inleed

Webbhotell, webmail, e-post, VPS, domän eller FTP hos Inleed

Gäller tills vidare.

Inleed

Hyr en dedikerad server och skapa hemsida på din domän hos Inleed

Gäller tills vidare.

Loopia

Loopia webmail, domännamn, Office 365, Visma online m.m. hos Loopia

Gäller tills vidare.

Loopia

Skaffa Visma eEkonomi och använd Visma online hos Loopia

Gäller tills vidare.

Loopia

Köp domän och beställ webbhotell med hemsida, email, blogg, Outlook 365, m.m. hos Loopia

Gäller tills vidare.

Hostinger

Se alla BÄSTsäljande och POPULÄRA tjänster hos Hostinger

Gäller tills vidare.

Hostinger

REA på tjänster hos Hostinger

Gäller tills vidare.

Hostinger

Leta domännamn GRATIS hos Hostinger

Gäller tills vidare.

Hostinger

Skaffa VPS, webbhotell, domännamn, hosting, SSL-certifikat, domän m.m. hos Hostinger

Gäller tills vidare.

One

Webbhotell och domän med personlig E-postadress hos One

Gäller tills vidare.

One

Tjänster som webshop, Outlook 365, e-post, Wordpress m.m. hos One

Gäller tills vidare.

Rabattkoder

En rabattkod eller rabattkupong kan ge kunden en viss summa i rabatt på webbhotellet. Rabattkoder har länge varit populära i andra länder, bland annat i USA, där användaren kan spara stora summor pengar genom att vara uppmärksam på rabatter när de dyker upp på internet och i tidningar. Nu börjar allt fler att använda rabattkoder också i Sverige.

Rabattkoder för webbhotell kan se olika ut. En del erbjuder en viss procentsats i rabatt under en begränsad tid. Detta är vanligt i samband med introduktionserbjudanden för nya kunder. Andra rabattkoder ger rabatt på en av webbhotellets tjänster, till exempel ett av de hostingpaket som finns att välja mellan, eller en viss summa som ger gratis annonsering i Google Adwords. Detta är särskilt populärt bland de kunder som vill ha hosting för sin företagshemsida.

Vissa företag, som tidningar, kan också erbjuda rabattkoder för webbhotell exklusivt från sin hemsida. Eftersom det finns ett stort antal aktörer som gör detta vid olika tider på året kan det vara bra att besöka en hemsida som den här för att själv slippa söka på sökmotorer efter nya erbjudanden. Det går att spara en hel del pengar med rabattkoder för webbhotell, och det kan kännas lite snopet att ha betalat en allt för hög summa när det strax därefter kommer en rabattkod eller kampanj som sätter ner priset avsevärt på samma tjänst.

Att påbörja sitt köp av webbhotell genom att använda en rabattkod kan ha flera fördelar. Om det är ett företag som behöver webbhotell kan kostnader vara viktiga i sammanhanget, särskilt när det gäller nystartade mindre företag. Det kan också vara en fördel att prova ett webbhotell först för att se hur det fungerar med support och drift, och då är det bra att inte behöva betala så mycket i början. Om det visar sig att webbhotellet inte kan leva upp till kundens förväntningar, går det att säga upp avtalet och i stället prova ett annat webbhotell. Där går det att återigen använda en rabattkod eller passa på under en aktiv kampanj som sätter ner priset på webbhotellet.

Kampanjer

En kampanj innebär att man driver en verksamhet under en viss tid. Kampanjer från webbhotell kan innefatta att man sänker priset på ett visst webbhotellspaket under en begränsad tid, och då gör marknadsföring via sociala medier och annonser så att möjliga kunder är medvetna om detta. Kampanjer kan vara särskilt vanligt förekommande under vissa tider på året, till exempel under sommaren. De kan också vara relativt kortvariga, och hållas endast under någon vecka. Därför är det bra att hålla uppsikt på den här sidan över vilka nya kampanjer som är aktuella och när de avslutas.