Skistart.com
  • Industrivägen 7
  • 796 31 Älvdalen
  • Sverige
Kundservice
  • info@skistart.com
  • 0251-65 00 70
Företagsinformation
WebbplatsSkistart webbplats
Sociala kanaler
Leveransalternativ
  • Hämta
  • Postnord
Kortbetalning
Mastercard
VISA
Betalalternativ
  • Delbetalning
  • Direktbetalning
  • Faktura

Skistart

15% RABATT vid anmälan till Skistart nyhetsbrev

Gäller tills vidare.

Rabattkoden skickas till den angivna e-postadressen. Rabattkoden gäller ej skidor, rullskidor, cyklar, vagnar, elektronik, träningsredskap/maskiner, presentkort & Fjellpulken. Rabatten dras från ordinarie pris och kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.

Tidigare rabattkoder

20% RABATT på ett köp hos Skistart

Gäller till 2019-07-31 23:59:59

Rabatten dras från ordinarie pris. Gäller ej elektronik, cyklar, stakmaskiner och fjällräven.

25% RABATT på löparskor hos Skistart

Gäller till 2019-09-12 23:59:59

Gäller ej Hoka One & VJ. Rabatten dras från ordinarie pris och kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.

25% RABATT på kläder hos Skistart

Gäller till 2019-09-12 23:59:59

Gäller ej Fjällräven. Rabatten dras från ordinarie pris och kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.

20% på dyraste varan hos Skistart

Gäller till 2019-11-25 23:59:59

Gäller ej Cyklar, Fjällräven, vagnar, elektronik, träningsredskap, presentkort, Fjellpulken & kosttillskott. Dras från ordinarie pris och kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.

Black Friday med 15% EXTRA RABATT i Skistart OUTLET

Gäller till 2019-11-29 23:59:59

25% RABATT på jackor hos Skistart

Gäller till 2020-05-08 23:59:59

Gäller på ordinarie priser. Kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.

25% RABATT på löparskor hos Skistart

Gäller till 2020-06-24 23:59:59

Gäller på ordinarie priser. Gäller ej ON.

10% EXTRA RABATT på längdskidor hos Skistart

Gäller till 2021-03-10 23:59:59

Gäller ej på skidpaket. Kan inte kombineras med andra rabattkoder eller erbjudanden.

Erbjudanden

75%

Upp till 75% RABATT på längdskidor hos Skistart

Gäller tills vidare.

Gäller tills vidare.

50%

Upp till 50% RABATT på Skistart REA

Gäller tills vidare.

60%

Upp till 60% RABATT i Skistart OUTLET

Gäller tills vidare.

Allting är nedsatt med minst 15% men ofta mer. Det finns endast begränsat antal kvar av alla produkterna.

FRAKT

FRI FRAKT på din order hos Skistart

Gäller tills vidare.

Gäller vid köp över 595 kr.

NYHET

Se alla NYHETER hos Skistart

Gäller tills vidare.

Populära sidor hos Skistart

Avdelningen ”Längdskidor” hos Skistart

Längdskidor

Skidåkning har blivit en av de mest populära vintersporterna, med mer än 16 miljoner människor som aktivt deltar i denna sport. Eftersom skidor kan användas både utför och som längdskidor har skidåkning blivit en synonym för båda. En längdåkningsskida är dock vanligtvis en tunn, skarvlös remsa av halvflexibelt plastmaterial som bärs under foten för att glida mjukt över ett underlag av snö. Längdskidor är vanligtvis fästa vid ett par pjäxor med en delvis låsbar tå eller en säkrad klackrem. I båda fallen är hälen fri och öppen. Längdskidor med rätt längd underlättar din längdskidåkning. Skistart hjälper dig med nya längdskidor på den här sidan.

Avdelningen ”Rullskidor” hos Skistart

Rullskidor

Rullskidor används främst på hårda underlag för att efterlikna längdskidåkning. De skidtekniker som används liknar de som används i vanlig längdskidåkning på snö. När du först börjar åka rullskidor, oavsett om du är nybörjare eller expert, är det viktigt att du väljer rätt typ av skidor. Det finns två typer av rullskidor att köpa. Den mjuka (ofta flexibla, tunna) typen av rullskida, vilken är bra för nybörjare, och den hårdare (tunnare, fastare) typen av rullskida för den mer erfarna åkaren. Rullskidor för skate kan vara väldigt spännande och roligt att pröva då du fått lite mer erfarenhet. Titta in hos Skistart och se deras sortiment av rullskidor.

Avdelningen ”Snöskor” hos Skistart

Snöskor

Snöskor har på senare år blivit en ganska vanlig vintersportutrustning. Många snowboard- och skidåkare köper snöskor för att åka snowboard eller skidor. De används också av fiskare och människor som gillar att gå i snön och utforska nya platser då snöskorna anses vara betydligt mer stabila och skyddande jämfört med vanliga skor. De flesta som äger snöskor brukar använda dem för en mer långväga typ av utflykt, där du vanligtvis är ute en längre tid samtidigt som säkerhet och komfort är viktiga faktorer. Varumärket TSL är storsäljaren när det gäller snöskor och annan snösportutrustning för både konsumenter och proffs. Du hittar snöskor på den här sidan hos Skistart.

Avdelningen ”Turskidor” hos Skistart

Turskidor

Det kan utan tvekan sägas att turskidor är den perfekta formen av skidåkning för både den erfarna skidåkaren och nybörjaren. I motsats till vanliga längdskidor är turskidor gjorda för att vara mångsidiga samtidigt som du kan uppleva de vildare delarna av terrängen, eller det som ”vanliga” skidor inte kan erbjuda. Skidorna ska ha en ”midja”, alltså vara smalare på mitten för att kunna manövreras och styras bättre. Skidan blir starkare om den är försedd med stålkanter, vilket också ger en extra trygghet på hårdare snö eller isigt underlag.

Avdelningen ”Valla” hos Skistart

Valla

Skidvalla eller valla är ett speciellt material som vanligtvis appliceras på undersidan av både skidor och snowboards, med syfte att öka glidet eller fästet. Vanligtvis används en kombination av både glid- och fästvalla för att uppnå optimal prestanda. Alla skid- eller snowboardutövare anser dock inte att kombinationen är lämplig. Hos Skistart kan du köpa skidvalla online från stora tillverkare som Swix, Start, Vauhti, Skigo, Innovax, Rode, Rex, Primateria, Gallium, Ceza, Star, Toko och Zipps för att nämna rätt många. På den här sidan kan du se deras sortiment.

Vilket sortiment hittar du på Skistart?

Hos Skistart hittar du allt från skor och kläder till skidutrustning. Det finns en särskild kategori för allt som har med längdskidor att göra. Gällande kläder och skor har de störst utbud för damer men det finns även för herr och barn. Allt är uppdelat i tydliga kategorier så du enkelt hittar det du söker. Du kan även sortera på kriterier som storlek eller färg för att hamna på färre sökresultat. Bland varumärkena hittar du kända alternativ som Alpina, Garmin och Salomon, bara för att nämna några exempel. Sist men inte minst hittar du även ett bra utbud av utrustning och kläder för löpning och rullskridskor.

Så köper du längdskidor på nätet

Det kan tänkas svårt att beställa längdskidor på nätet eftersom du inte kan stå på en spannbräda och försäkra dig om att du får rätt modell och rätt skida för dig. En seriös nätbutik provar ut skidan på spannet innan de skickas till dig och kommer inte att sälja den om de inte är 100 % säkra på att den passar dig. Du kommer även få lämna uppgifter om din erfarenhet av längdåkning och din vikt i samband med ditt köp. Det är stor skillnad på att vara en nybörjare som knappt stått på ett par skidor och ett proffs som skulle kunna åka Vasaloppet. Det handlar bland annat om hur bra teknik och hur mycket styrka du har. Det i sin tur påverkar ditt fäste på marken. Var därför noga med att välja en seriös näthandel när du ska köpa längdskidor.

Frågor och svar om Skistart

Ja, under rea-fliken i menyn hittar du både ”veckans erbjudande” och ”kampanjer” där du kan se vad som är aktuellt. Under erbjudanden finns alla varor som är nedsänkta för just den veckan. Perfekt om du vill fynda. Om de har en pågående rabatt ser du också information om detta i en banner ovanför menyn. Var uppmärksam på om du behöver fylla i en rabattkod och om det är några varumärken eller produkter som inte ingår i kampanjen. Vill du vara säker på att inte missa något är det en god idé att registrera dig för nyhetsbrevet.

Det beror på vilket fraktsätt du väljer. Tar du standardpaket skickas de normalt inom 2-3 vardagar. Det finns även express och företagspaket som båda skickas inom 24 timmar. I vissa städer är det möjligt att få hemleverans via Budbee. Om du har detta alternativet kommer det att synas när du betalar i kassan.

Du kan välja mellan flera olika betalningsmetoder när du handlar. Några av de vanligaste är kortbetalning, avbetalning eller faktura. Skistart samarbetar med betalningsleverantören Qliro som har hand om allt som rör din betalning.

I outleten finns alla produkter som är nedsatta med minst 15 %. Här gäller det att vara snabb för varorna säljs endast under en begränsad tid. Här hittar du även alla utgående varor som är nedsatta med minst 50 %. Här finns kläder, skor och utrustning precis som i det vanliga sortimentet. Du ser hur mycket en vara är nedsänkt i den röda ringen ovanför själva produkten.

Skistart produktexempel

Skistart Träningstights:
399:-
Skistart Träningstights:
626:-
Skistart Pjäxor:
2217:-
Skistart Träningströja:
671:-
Skistart Pjäxor:
1899:-
Skistart Pjäxor:
2099:-
Skistart Pjäxor:
2795:-
Skistart Löparbälte:
399:-

Så tycker besökarna - rösta du med!


6 röster med snittpoäng 4,33 av 5 möjliga.
Loading...