PN Jakt AB
  • Gullbacksvägen 3
  • 844 32 Hammarstrand
  • Sverige
Kundservice
  • pnjakt@pnjakt.se
  • 0696-68 15 00
Företagsinformation
PN Jakt är certifierad hos Certifierad E-handel
WebbplatsPN Jakt webbplats
Sociala kanaler
Leveransalternativ
  • Dhl
  • Postnord
Kortbetalning
Mastercard
VISA
Betalalternativ
  • Delbetalning
  • Direktbetalning
  • Faktura

PN Jakt

5% RABATT vid anmälan till PN Jakt nyhetsbrev

Gäller tills vidare.

Gäller endast nya kunder.

Erbjudanden

REA

Upp till 50% RABATT på PN Jakt REA

Gäller tills vidare.

50%

Upp till 50% RABATT i PN Jakt Fyndlådor

Gäller tills vidare.

DÄMPA

Köp ammunition och ljuddämpare hos PN Jakt

Gäller tills vidare.

Populära sidor hos PN Jakt

Avdelningen ”Ammunition” hos PN Jakt

Ammunition

Ammunition kallas projektilen som skjuts iväg eller avfyras från t. ex ett jaktvapen. Det finns olika utbud av ammunition tillgänglig beroende på vilken typ av jakt som ska utövas. Några olika exempel är älgjakt, vildsvinsjakt eller fågeljakt. Hos PN Jakt kan du köpa ammunition på nätet förutsatt att kopia på ID-handling och licens bifogas. Förutom kul- och hagelammunition så hittar du även övningsammunition i sortimentet. Utbudet utgörs av flera välkända varumärken som Norma ammunition och Lapua ammunition för att nämna ett par leverantörer. Titta in hos PN Jakt idag för att köpa billig ammunition.

Avdelningen ”Blaser R8” hos PN Jakt

Blaser R8

Blazer R8 Professional i standard syntetutförande är  det ledande geväret i världen. Det är utrustat med löstagbart magasin och precisionsavtryckare för ökad pålitlighet. Den nya kolven ger maximal komfort och säkerhet. Den estetiskt tilltalande utformningen på R8 gör den till ett vackert vapen med en unik elegans.

Avdelningen ”GRS Bifrost” hos PN Jakt

GRS Bifrost

GRS Bifrost är en kolv till ditt jaktvapen med otroligt många inställningsmöjligheter. Samtidigt är den lätt och stark. Det är en optimal skyttekolv till många olika gevärsmodeller. Priset är rätt för den som vill ha hög kvalitet kombinerat med många inställningsmöjligheter. Köp GRS Bifrost till din Tikka T3x på den här sidan hos PN Jakt.

Avdelningen ”Jaktradio” hos PN Jakt

Jaktradio

En jaktradio är en självklarhet för dig som jägare. Här finns flera modeller för 31 eller 155 MHz från de stora tillverkarna Zodiac, V-COM, Lafayette, ICOM och Hunter. Samtliga märken från Zodiac och ICOM följer dessutom MIL standard, en militär standard. Du hittar även paket, kombinerade med både jaktradio och hörselkåpor här hos PN Jakt.

Avdelningen ”KKC kolv” hos PN Jakt

KKC kolv

KKC laminatkolvar är utformade med en naturlig och avslappnad vinkel för handleden. Kolvarna är gjorda i björk och har en låg vikt samt ett justerbart kindstöd och bakkappa. Pistolgreppet passar både för smygjakt och pass. KKC gevärskolvar är ergonomiska och har en vacker design. Läs mer om dessa kolvar här.

Avdelningen ”Ljuddämpare” hos PN Jakt

Ljuddämpare

En ljuddämpare är en anordning som minskar det uppenbara avfyrningsljudet genom att ändra propanbränslets hastighet och tryck från det avfyrade vapnet. Ljudet reduceras genom att krutgaserna expanderar i en baffel med små kammare och därigenom blir ljudet lägre från explosionen. Vissa ljuddämpare minskar även mynningsflamman vid avfyrning. Hos PN Jakt hittar du ljuddämpare, vanligtvis tillverkade i aluminium och gjorda för jaktvapen. I Sverige är ljuddämpare licenspliktiga. Således krävs en licens innan du köper och monterar ljuddämparen. Vanligt förekommande märken på ljuddämpare hos PN Jakt är Stalon, A-Tec och RCC.

Avdelningen ”Merkel Helix” hos PN Jakt

Merkel Helix

Här hittar du olika typer av Merkel Helix som är ett kulgevär. Populära modeller av geväret är Noblesse, Explorer, Speedster, Wild Boar, Sportster, Black, Tracker, Speedster Black och Speedster Orange. Förutsatt att du har en vapenlicens kan du köpa detta jaktvapen här.

Avdelningen ”Sauer 404” hos PN Jakt

Sauer 404

Sauer 404 Classic XT är en smidig studsare med mycket goda egenskaper för skytte. Precisionen på vapnet är utmärkt och Sauer ligger i framkant av vapenutvecklingen då det gäller jakt och studsare. Vapnet har en magnumlåda vilket gör att du kan välja kaliber från .243 Win till .375 H&H Mag. För att klara byten mellan olika kalibrar är slutstyckshuvudet utbytbart. PN Jakt säljer vapnet på den här sidan.

Avdelningen ”Tikka T3x” hos PN Jakt

Tikka T3x

Paketet med den licenspliktiga studsaren Tikka T3X Lite Adjustable är en av de mest populära i Sverige. Den är vidareutvecklad och har numera en syntetisk kolv och är justerbar på ett flertal olika sätt.  Du kan också välja till de populästate tillbehören från Stalon, Hawke, Aimpoint, Leupold, Zeiss för att nämna några märken av ljuddämpare och kikarsikten. Läs mer om vapenpaketet här.

Vad hittar du för sortiment hos PN Jakt?

Du kan köpa allt gällande jaktkläder och fritidskläder från kända varumärken. Förutom jackor och byxor kan du även hitta underställ, tröjor och t-shirts, bara för att nämna några exempel. Det finns störst utbud för herrar men de har även en dam- och en barnavdelning. Du kan även köpa klädvård i form av lädersmörj och produkter som gör dina kläder vattentäta. Genom att använda det håller dina kläder längre om du tar väl hand om dem.
Hos PN Jakt kan du också köpa allt för ditt vapen och ett antal olika gevär. När du köper ett vapen kommer butiken skicka in en ansökan om licens till polisen så det är inget som du behöver tänka på. Du kan även köpa pipor, sikten och allt annat som behövs när du beger dig ut på jakt. Självfallet finns det även ammunition som passar de flesta gevär och bössor. Har du en jakthund finns allt din fyrfotade vän kan tänkas behöva som GPS och antiskallhalsband. Du hittar samtliga produkter i en meny till vänster och en tydlig kategoribeskrivning för varje enskild produktkategori.

Så skaffar du dig jägarexamen

Alla som vill jaga i Sverige måste ha en godkänd jägarexamen, annars kan du glömma allt vad vapenlicens och jaktlicens heter. Under en jägarexamen får du göra ett teoretiskt prov samt tre praktiska skjutprov. Om du klarar provet får du jaga med samtliga vapen i Sverige. Det går att studera på egen hand men det smidigaste är om du anmäler dig till en kurs. Det finns ett stort utbud av jägarkurser och de flesta är mellan 3-5 dagar. Dock kan priserna variera väldigt mycket så det är en fördel om du jämför alternativen innan du anmäler dig. Se också över vad som ingår i kurspriset.

Frågor och svar om PN Jakt

Ja, när du kommer in till förstasidan ser du reklam för alla aktuella kampanjer som körs för tillfället. Det kan till exempel handla om varor som är nedsänkta eller varumärken som är på kampanj. I menyn hittar du även en sektion som heter utförsäljning där du hittar utgående varor med rabatt. Här har du chansen att fynda från varje produktkategori.

När du beställer ett paket sker leveransen antingen med Postnord eller DHL beroende på vad du har beställt. Alla beställningar som kommer in innan klockan 14:00 skickas normalt samma dag förutsatt att allt finns i lager. Den beräknade leveranstiden är upp till 3 arbetsdagar om inte något oförutsägbart sker. Det finns ingen fast fraktkostnad utan det varierar beroende på hur mycket dina varor väger. Fraktpriserna sträcker sig från 35 kronor upp till 95 kronor.

PN Jakt har valt att använda Klarna för alla deras betalningsmetoder. Du kan välja att betala direkt med kort, att ta hela beloppet på faktura eller att göra en delbetalning. Om du väljer faktura ska denna betalas inom 14 dagar.

Det enklaste sättet att komma i kontakt med kundtjänsten är att ringa till dem under deras öppettider. De har öppet vardagar mellan 10-17 med undantag för lunchstängt mellan 12-13. Det går även att mejla till: pnjakt@pnjakt.se.

PN Jakt produktexempel

PN Jakt Skjutstöd:
149:-
PN Jakt Skjutstöd:
469:-
PN Jakt Gevär:
11150:-
PN Jakt Skjutstöd:
479:-
PN Jakt Hagelgevär:
6395:-
PN Jakt Skjutstöd:
1790:-
PN Jakt Gevär:
19799:-
PN Jakt Ljuddämpare:
3495:-

Så tycker besökarna - rösta du med!


5 röster med snittpoäng 4,20 av 5 möjliga.
Loading...