Kategori

Säkerhet & Trygghet

En av de viktigaste sakerna att tänka på är att se till att man har en bra grundtrygghet vid oförutsedda händelser i livet. Genom att teckna en bra hemförsäkring har man skyddat sig vid exempelvis brand, översvämning eller inbrott. Det är också viktigt att tänka på den egna hälsan och säkerheten. Alla kan drabbas av plötsliga sjukdomar eller olyckor, och då är det bra att ha ett ekonomiskt skydd som går att ordna genom att teckna en sjuk- och olycksfallsförsäkring. På den här sidan visar vi därför nya rabattkoder och kampanjer som ger dig bättre trygghet och säkerhet.

Rabattkoder

Tyvärr hittades inga rabattkoder i kategorin Säkerhet & Trygghet just nu.
Ta istället en titt på kampanjerna!

Prenumerera på rabattkoder

Rabattkoder inom säkerhet & trygghet och andra populära kategorier

Vi delar aldrig din e-postadress med någon annan.

Kampanjer

Svenska Alarm

50% RABATT på professionell installation av villalarm hos Svenska Alarm

Gäller tills vidare.

Svenska Alarm

Köp hemlarm, brandlarm, säkra larm med larmtjänst hos Svenska Alarm

Gäller tills vidare.

Skimsafe

FRI FRAKT på din order hos Skimsafe

Gäller tills vidare.

Skimsafe

Köp RFID-skydd mot kort-skimming hos Skimsafe

Gäller tills vidare.

Hemförsäkring – ett måste!

Grunden till en bra boendeförsäkring är att teckna en hemförsäkring. Med en hemförsäkring kan du skydda dina ägodelar från stöld och skador. Du får också ett skydd mot skador på själva hemmet, till exempel om det sker en vattenläcka i bostaden, om en brand orsakar skador eller om dina hushållsmaskiner behöver lagas. En del hemförsäkringar ger också möjlighet att bo på hotell medan bostaden renoveras, så att du har möjlighet att fortsätta leva ett vanligt liv under tiden utan avbrott. I vissa fall kan det krävas att man uppfyller särskilda kriterier, som till exempel att man har larm eller gallergrind hemma för att kunna teckna hemförsäkring till rabatterat pris.

Installera larm hemma

Andra saker som kan öka tryggheten är installation av olika sorters larm i fastigheten, som brandlarm och inbrottslarm. Att ha bra trygghetslarm installerade kan rädda liv, och ger dig möjlighet att minimera skador på bostaden genom att tidigt kunna släcka eventuella bränder eller snabbt åtgärda andra akuta faror.