Nelly NLY AB
  • Box 690
  • 501 13 Borås
  • Sverige
Kundservice
  • customerservice_sv@nelly.com
Företagsinformation
WebbplatsNelly webbplats
Sociala kanaler
Leveransalternativ
  • Postnord
Kortbetalning
Mastercard
VISA
Betalalternativ
  • Delbetalning
  • Direktbetalning
  • Faktura
  • Paypal
Rabattkoder & erbjudanden

Nelly

15% rabatt på hela sortimentet hos Nelly

Gäller tills vidare.

Gäller inte på reavaror och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Ge bort ett presentkort från Adidas eller Nike hos Nelly

Gäller tills vidare.

Presentkortet gäller i 1 år från inköp.

Fri frakt på skor, klänningar och bikini hos Nelly

Gäller tills vidare.

Gäller vid köp över 249 kr.

Upp till 70% rabatt på sneakers, väskor och kläder hos Nelly

Gäller tills vidare.

Se nyheter från Vero Moda, Ralph Lauren, Odd Molly, Gant m.fl. hos Nelly

Gäller tills vidare.

Upp till 70% rabatt på klänningar, festklänningar, balklänningar m.m. hos Nelly

Gäller tills vidare.

Upp till 70% rabatt på studentklänningar hos Nelly

Gäller tills vidare.

Se alla bestsellers och populära produkter hos Nelly

Gäller tills vidare.

Så tycker besökarna - rösta du med!


4 röster med snittpoäng 4,25 av 5 möjliga.
Loading...

Fördelar med Nelly

Stort sortiment

En stor fördel med Nelly är naturligtvis det stora utbudet av kläder och relaterade produkter som erbjuds. Du som är på jakt efter festkläder kan garanterat hitta något att glittra i på nyårsafton – det kan vi lova!

Generösa rabatter

De generösa rabatterna som Nelly lockar med är inte heller fel. Låt oss formulera oss på ett annat sätt: Nelly bjuder på några av nätets allra bästa erbjudanden och rabatter! Få klädbutiker erbjuder en ny rabatt varje dag, så om du vill spara en peng men ändå få till den där ultimata festlooken på juldagen är det Nelly du ska vända dig till – helt klart!

Snabba leveranser

På Nelly förgyller man även de tråkiga aspekterna av nätshopping. Du får nämligen hem dina produkter inom 24 timmar om du väljer snabbleverans, även på lördagar. Dessutom kan du välja mellan att betala allt på en gång (via kontokort eller Paypal), betala efter 30 dagar (faktura) eller dela upp betalningen och betala månadsvis (Qliro).

Nackdelar med Nelly

Finns det några nackdelar med Nelly?

Det beror på vilka preferenser man har. Om du är ute efter en nätbutik som erbjuder många rabatter, snabba leveranser och ett brett utbud av olika varor är Nelly tveklöst ett utmärkt val. Du kan välja mellan en mängd märken, oavsett vilken kategori du är intresserad av. Kan man då peka på någon egentlig nackdel? Det tycker inte vi.

Vill du veta mer om Nelly? Läs vidare här!

På Nelly hittar du ett varierat utbud av skor, kläder, accessoarer och skönhetsprodukter – en allt-i-ett-butik med andra ord! Här ingår även elektriska produkter, t.ex. hårfönar och plattänger. När du är på jakt efter en komplett outfit kan du därför räkna med att hitta vad du behöver på Nelly.

Sajten är lite extra inriktad på festkläder, så om du är på jakt efter en nyårsklänning gör du klokt i att besöka just Nelly. Längst upp på hemsidan framgår bl.a. kategorierna ”Occasion shop”, ”Party shop”, ”Beauty Shop” och ”Vacation shop”, så du kan enkelt hitta kategorin du söker.

Nelly är en baddare på att erbjuda rabatter. I skrivande stund erbjuder man en ny rabatt varje dag, hela månaden – ett erbjudande man sällan ser hos andra webbutiker. Dessutom har Nelly något som kallas för ”This Week’s Deal” (veckans deal på svenska). Det är en kampanj som går ut på att man får ett nytt erbjudande att ta del av varje vecka, vilket inte heller är så dåligt. Slutligen erbjuder man särskilda rabatter till alla kunder som prenumererar på butikens nyhetsbrev.

Nelly är utan tvekan en väldigt användarvänlig sajt. Via menyn längst upp kan du enkelt välja kategorierna av intresse och filtrera din sökning enligt storlek, färg, designer, o.s.v. På förstasidan får du dessutom tips på kategorier som är aktuella för tillfället, exempelvis ”Christmas Casual”, ”10 Trend Looks”, ”New In”, och många fler.