Ellos AB
  • Box 961
  • 501 10 Borås
  • Sverige
Kundservice
  • info@ellos.se
  • 033-330 00
Företagsinformation
Ellos är certifierad hos Trygg E-handel
WebbplatsEllos webbplats
Sociala kanaler
Leveransalternativ
  • Postnord
Kortbetalning
Mastercard
VISA
Betalalternativ
  • Delbetalning
  • Faktura
Rabattkoder & erbjudanden

Ellos

30% rabatt på dyraste varan SAMT 40% rabatt på Ellos dam-, herr- och barnkollektioner i rean hos Ellos

Gäller till 2020-01-31 23:59:00

*Villkor: Nybeställning av kläder, skor, skönhet, accessoarer samt hem & inredning på Ellos. Max 1 gång/kund. T.o.m. 2020-01-31. Gäller ej möbler, kök & hushåll, elektronik/elektriska varor/tillbehör och varor märkta med ”VINTAGE” eller "EXCLUSIVE". Kan inte kombineras med andra erbjudanden eller prissänkta varor. Odd Molly, DBKD, UGG, Spanx, Elodie Details, Morris, Hunkydory, Gant, Gant Home, Sandberg Wallpaper, Valerie, Munthe, Tolix, Billi Bi, Lexington, ecco, SMAK Design, Brafab, Jofama, LEVETE ROOM, Anita Care, cocouture, Rowico, Hunter, Calvin Klein Underwear, Tommy Hilfiger, Hjellegjerde, Kavat, Vagabond, Stylein, Lauren Ralph Lauren, Lauren Ralph Lauren Curve, Lily and Rose och Bargi är undantaget från erbjudandet. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel samt slutförsäljning. **Villkor: 40% rabatt på reapriset. Gäller Ellos dam-, herr- och barnkollektioner i rean. Max 1 gång/kund. T.o.m. 2020-01-31. Gäller ej produkter märkta med ”kampanjpris” och kan ej kombineras med andra erbjudanden. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel samt slutförsäljning.

Fri frakt på Adidas, Iphone och Apple TV hos Ellos

Gäller tills vidare.

Gäller vid köp över 499 kr.

Upp till 70% rabatt på Ellos REA

Gäller tills vidare.

Köp klänningar, skor, klockor, parfym och bikini hos Ellos

Gäller tills vidare.

Se alla nya klänningar, leggings, blusar, tunikor m.m. hos Ellos

Gäller tills vidare.

Så tycker besökarna - rösta du med!


4 röster med snittpoäng 4,75 av 5 möjliga.
Loading...

Tidigare rabattkoder

30% rabatt på dyraste varan från Ellos kollektioner.

Gäller till 2019-09-10 23:59:59

Gäller dam, barn & herr t.o.m. 10/9.

25% rabatt på Ellos kollektioner hos Ellos

Gäller till 2019-10-31 23:59:59

Kan inte kombineras med andra rabattkoder eller erbjudanden.

25% rabatt på din beställning inklusive varumärken & möbler hos Ellos

Gäller till 2019-11-24 23:59:59

Gäller dam, barn, herr och hem

5% EXTRA rabatt på ditt köp inkl. varumärken, Black Week och REAvaror hos Ellos

Gäller till 2019-12-02 23:59:59

Gäller nybeställning av kläder, skor, skönhet, accessoarer samt hem och inredning på Ellos. Max 1 gång/kund. Gäller ej möbler, kök och hushåll, elektronik/elektriska varor/tillbehör och varor märkta med ?Vintage COLLECTION? eller ?EXCLUSIVE?.

Sortiment

Kläder, skor och accessoarer

Oavsett om du vill klä upp dig för festen eller om du behöver praktiska kläder som tål att användas i ur och skur har Ellos plagget för dig. Med hundratals märken från exempelvis J.Lindeberg, Ecco och Ellos eget märke är chansen stor att du kommer att kunna klä dig i just ditt favoritmärke.

Tack vare det stora utbudet kan du beställa kläder till mycket bra priser och enkelt få dem levererade hem till dig. Ellos sortiment av kläder är uppdelat i kategorierna dam, herr och barn vilket innebär att det går att beställa kläder till hela familjen via Ellos webbplats.

Kläder för sport

I det stora utbudet av kläder ingår även ett omfattande sortiment av kläder för sport och andra aktiviteter. Du hittar kläder och skor för löpning, träning, yoga och friluftsliv i mängder av modeller och märken.

Kläder för barn

Om du har barn är Ellos perfekt för att regelbundet uppdatera garderoben när barnen växer ur sina kläder. I sortimentet finns både allt för den första babytiden och kläder för lite större barn.

Smycken & accessoarer för alla årstider

Ingen outfit är komplett utan de rätta accessoarerna. Hos Ellos kan du beställa väskor, vackra smycken och andra accessoarer såsom skärp, handskar och plånböcker. Varför inte inventera garderoben inför varje vinter och sommar för att säkerställa att det finns mössor och vantar respektive keps och solglasögon till hela familjen? Denna typ av prylar brukar ofta få fötter och ibland försvinna spårlöst.

Trots det stora utbudet är det enkelt att hitta det du söker efter på Ellos webbplats tack vare den överskådliga strukturen med huvudkategorier och underkategorier. Det finns dessutom en smidig sökfunktion som tar dig direkt till det du söker efter.

Inredning till hemmet

Förutom kläder erbjuder Ellos även inredningsdetaljer och möbler till hemmet i många olika inredningsstilar. Oavsett om du älskar den romantiskt lantliga stilen eller om du föredrar en minimalistisk och avskalad stil kommer du att kunna finna det du söker efter till hemmet. Varför inte besöka Ellos inredningssidor för att få inspiration och tips när det är dags att renovera eller fräscha upp din bostad? Genom att byta ut exempelvis gardiner eller sätta upp nya tavlor går det fort att förändra känslan i ett rum.

Skönhet

Ellos sortiment inom kategorin skönhet omfattar både make up, parfymer, hudvård och produkter för hårborttagning. Självklart kan du även beställa allt du behöver för hårvård och nagelvård. Ellos har till exempel hårfön och plattänger samt även rakapparater och epilatorer.

Elektronik

Hos Ellos hittar du även ett stort utbud av olika elektronikprodukter. Exempelvis köksmaskiner och dammsugare ingår i sortimentet liksom även surfplattor, hörlurar och smartphones.

Rabatter och erbjudanden

Det är nästan alltid möjligt att göra fynd via de olika erbjudanden och rabatter som Ellos erbjuder. Exempelvis har studenter möjlighet att handla med studentrabatt. För att kunna utnyttja studentrabatten behöver du logga in på studentportalen och aktivera erbjudandena från Ellos via portalen.

När du har ett konto hos Ellos kommer du att få personliga erbjudanden till dina sidor. Genom att logga in kan du se vilka produkter som är nedsatta i pris för dig under mina erbjudanden. Varför inte göra det till en vana att logga in för att se om det är något du behöver som har ett sänkt pris?