New Bubbleroom Sweden AB
 • Box 922
 • 501 10 Borås
 • Sverige
Kundservice
 • kundservice@bubbleroom.se
 • 08-411 17 17
Företagsinformation
Bubbleroom är certifierad hos Trygg E-handel
WebbplatsBubbleroom webbplats
Sociala kanaler
Leveransalternativ
 • Postnord
 • Utkörning
Kortbetalning
Mastercard
VISA
Betalalternativ
 • Delbetalning
 • Faktura
 • Masterpass
 • Paypal
Rabattkoder & erbjudanden

Bubbleroom

10% rabatt vid köp över 100 kr hos Bubbleroom

Gäller till 2020-12-31 23:59:59

Erbjudandet gäller på första köpet för nyregistrerade kunder vid köp för minst 100 kr. Erbjudandet kan ej kombineras med andra rabattkoder. Giltig en gång per kund. Gäller ej: Coach, Marc Jacobs, Michael Kors, Rebecca Minkoff, Billi Bi, Rock and Blue, Hollies, Boomerang, Svea, D.Brand, Jofama, UGG, Karl Lagerfeldt, Tory Burch, Ida Sjöstedt & Zetterberg Couture.

Fri frakt på klänningar, skor och bikini hos Bubbleroom

Gäller tills vidare.

Gäller vid köp över 999 kr

Se alla nyheter hos Bubbleroom

Gäller tills vidare.

Upp till 70% rabatt hos Bubbleroom

Gäller tills vidare.

Så tycker besökarna - rösta du med!


1 röster med snittpoäng 5,00 av 5 möjliga.
Loading...

Tidigare rabattkoder

10% rabatt för alla nya kunder hos Bubbleroom

Gäller till 2019-12-31 23:59:59

Erbjudandet gäller på första köpet för nyregistrerade kunder vid köp för minst 100 kr. Erbjudandet kan ej kombineras med andra rabattkoder. Giltig en gång per kund. Gäller ej: Coach, Marc Jacobs, Michael Kors, Rebecca Minkoff, Billi Bi, Rock and Blue, Hollies, Boomerang, Svea, D.Brand, Jofama, UGG, Karl Lagerfeldt, Tory Burch.

20% rabatt på dyraste varan hos Bubbleroom

Gäller till 2019-09-15 23:59:59

Flash sale med 20% på allt hos Bubbleroom

Gäller till 2019-09-24 23:59:59

Handla tryggt och enkelt

Bubbleroom är idag en väldigt populär nätbutik som många vänder sig till när det är dags för shopping. Företaget har varit igång sedan år 2005 och har många positiva recensioner och omdömen bakom sig. Den krypterade hemsidan gör att du med stor säkerhet kan fylla i dina personliga och känsliga uppgifter utan att känna dig orolig för att de ska hamna i fel händer. Att beställa via Bubbleroom är väldigt enkelt och fungerar lika bra i mobilen som på datorn. Antingen skapar du ett konto direkt eller så väljer du att göra detta efter att du har lagt dina produkter i kundkorgen.

Att kunderna ska känna sig säkra är något som prioriteras väldigt högt. Utöver stor säkerhet på hemsidan så finns det även en kunnig och professionell kundsupport på plats. Bubbleroom har generösa öppettider och du kan själv välja om du vill skicka ett mejl eller kontakta support via telefon.

Frågor och svar om Bubbleroom

Vilken typ av mode kan man hitta hos Bubbleroom?

Som tidigare nämnt erbjuder Bubbleroom mängder med olika typer av kläder, men det finns mer än bara så. Online butiken erbjuder också underkläder, träningskläder, väskor av diverse slag, smycken, skärp, skor och mycket mer. För den som önskar så finns det även klänningar och kläder som passar utmärkt för bal och bröllop, samtidigt som du hittar plagg som passar snyggt till den mest vardagliga outfit.

Ger Bubbleroom rabatt till studenter?

Bubbleroom vill att alla människor, oavsett plånbok, ska kunna ha möjlighet att shoppa snygga och praktiskt kläder. Därför har företaget sett till att erbjuda en studentrabatt till alla som har tillgång till studentkortet. Är man inte student så kommer det även ut andra rabattkoder och erbjudanden som man kan ta del av. Läs igenom villkoren noga så du vet vad som gäller. Studentrabatten ligger i dagsläget på 12 % av det totala orderbeloppet.

Finns det fri frakt?

Ibland kommer Bubbleroom att erbjuda sina kunder fri frakt på sina köp. Det kan t.ex. vara i samband med mellandagsrea eller Black Friday. Vad som gäller för tillfället behöver du dock säkerställa genom att besöka hemsidan. I dagsläget erbjuder Bubbleroom dock alltid fri frakt om du handlar över 999 kronor. Leveransen sker vanligtvis inom loppet av 1-3 arbetsdagar.

Hur fungerar returer?

Det finns flera orsaker till varför man kan vilja skicka tillbaka en vara. Det kan till exempel handla om att produkten hade fel storlek, att man inte tyckte om passformen eller att man helt enkelt har ångrat sig. I varje förpackning så får kunden med en retursedel som ska fyllas i och skickas tillbaka tillsammans med produkterna i fråga. Bubbleroom har en returkostnad på 45 kronor, vilket är ett fullt acceptabelt belopp. Skulle det däremot vara så att du skickar tillbaka alla varor så får du fraktavgiften tillbaka. Olika regler gäller dock beroende på om du har valt att skicka i retur, byta eller reklamera en vara. På Bubblerooms hemsida kan du läsa de fullständiga köpvillkoren som gäller när du vill handla online.