Kategori

Försäkringar

Som medborgare i Sverige har man ett visst grundskydd enligt lag. Man blir till exempel delaktig i den svenska socialförsäkringen, som innefattar sjukförsäkring, föräldraförsäkring och pension. Men samhällets skydd täcker inte allt. För att trygga sitt hem och sina värdesaker behöver man teckna en privat hemförsäkring. Det kan också ske oförutsedda saker på semestern och i vardagen. Om man plötsligt drabbas av en olycka eller sjukdom är det viktigt att ha en sjuk- och olycksfallsförsäkring som ger ekonomisk ersättning och annat stöd under den svåraste tiden. På den här sidan hittar du rabattkoder och kampanjer inom försäkringar.

Rabattkoder

Tyvärr hittades inga rabattkoder i kategorin Försäkringar just nu.
Ta istället en titt på kampanjerna!

Prenumerera på rabattkoder

Rabattkoder inom försäkringar och andra populära kategorier

Vi delar aldrig din e-postadress med någon annan.

Kampanjer

Paydrive

BILLIG bilförsäkring baserat på hur du kör hos Paydrive

Gäller tills vidare.

Paydrive

Jämför bilförsäkring med uppkopplad bil hos Paydrive

Gäller tills vidare.

Moderna Försäkringar

Försäkra bil, katt, villa, släpvagn, stuga, hund, veteranbil m.m. hos Moderna Försäkringar

Gäller tills vidare.

Moderna Försäkringar

BILLIG bilförsäkring, personförsäkring, bilsport och MC, husvagnsförsäkring m.m. hos Moderna Försäkringar

Gäller tills vidare.

Moderna Försäkringar

Försäkra ditt liv, barn, hem, hus, företag, djur m.m. hos Moderna Försäkringar

Gäller tills vidare.

Europeiska ERV

KOMPLETT avbeställningsskydd på din reseförsäkring hos Europeiska ERV

Gäller tills vidare.

Europeiska ERV

Reseförsäkring för Kap Verde, Nordkorea, Kroatien, Dubai m.m. tecknar du hos Europeiska ERV

Gäller tills vidare.

Simplesurance

Försäkring för din Iphone, mobil eller spelkonsol hos Simplesurance

Gäller tills vidare.

Accept

Komplettera din A-kassa med inkomstförsäkring hos Accept försäkringar

Gäller tills vidare.

Accept

Teckna inkomstförsäkring på HELA 300 ersättningsdagar hos Accept försäkringsbolag

Gäller tills vidare.

Du är tillsvidareanställd, bor i Sverige, är medlem i en svensk a-kassa samt har en månadslön på över 25 000 kr.

Insplanet

Jämför BILLIG bilförsäkring, hemförsäkring, motorcykelförsäkring, trafikförsäkring m.m. hos Insplanet

Gäller tills vidare.

Insplanet

Försäkra bilmärken som Alfa Romeo, Tesla, Volkswagen, Skoda, Citroen, BMW m.m hos Insplanet

Gäller tills vidare.

Insplanet

Försäkra lätt MC, fyrhjuling, lätt lastbil, vattenskoter, båt, m.m. hos Insplanet

Gäller tills vidare.

Mer om försäkringar

Hemförsäkringar – ett tryggt val

Med en hemförsäkring är du tryggad om du till exempel får en vattenskada i din bostad, eller om det blir skador på grund av en brand. Du får också ett ekonomiskt skydd om någon bryter sig in i bostaden. En annan fördel som ingår är ett reseskydd, vilket gör att du får ersättning för kostnader om du skulle behöva vård när du är på semester utomlands. Att bli sjuk i ett annat land kan annars bli en stor smäll mot privatekonomin, då vården kan kosta hundratusentals kronor.

Skulle du vara i behov av att anlita en juridiskt kunnig person så kan också detta ingå i hemförsäkringen. Blir du utsatt för misshandel som ger fysiska skador, så kan du få ersättning via hemförsäkringens överfallsskydd. Det är viktigt att först jämföra hemförsäkringar, innan man väljer sitt försäkringsbolag och skriver på avtalet.

Sjuk- och olycksfallsförsäkringar – när det oförutsedda sker

Även om vi i Sverige har möjlighet att få bli sjukskrivna när vi drabbas av mer allvarliga sjukdomar eller olycksfall, så kan det ändå vara klokt att teckna en egen sjuk- och olycksfallsförsäkring. När man vill teckna en sådan får man först fylla i ett formulär hos försäkringsbolaget, där man uppger information om sin hälsa. Utifrån de uppgifter man skickar in gör försäkringsbolaget en riskbedömning, och kan då räkna ut vilken premie eller månadskostnad som försäkringstagaren ska betala in för att bli försäkrad. I Sverige finns ett ganska stort antal försäkringsbolag, så det är klokt att först göra en utvärdering kring hur stor premie man behöver betala in hos varje försäkringsgivare, och hur stor ersättningen blir vid sjuk- och olycksfall.

En olycksfallsförsäkring ger dig oftast ersättning om du drabbas av invaliditet på grund av en olycka. Detta innebär att du har fått nedsatt arbetsförmåga, eller bestående problem med exempelvis mobilitet. När man har fått en nedsatt funktionsförmåga kallas detta för medicinsk invaliditet, och detta brukar resultera i ersättning från försäkringsbolaget. Hur stor ersättningen blir beror på vilken grad av invaliditet man anses ha fått. Även sjukhusvistelser i samband med olycksfall, resekostnader, tandskadekostnader med mera kan ge ersättning. Om olycksfallet resulterar i ett psykologiskt trauma kan man få möjlighet att träffa en psykolog för att bearbeta sin upplevelse. Detta brukar benämnas som en krisförsäkring.

Barnförsäkringar – extra stöd när det händer något

Teckna en barnförsäkring direkt efter att barnet fötts. Medfödda sjukdomar brukar inte ge mer än en begränsad ersättning, då försäkringar gäller från det att de tecknats. Men det är mer vanligt att barn får skador som är bestående av sjukdomar, än när de råkar ut för olyckor. Barnförsäkringen ger ett bra ekonomiskt stöd till både föräldrar och barn, om olycka eller sjukdom inträffar. Välj en försäkring som ger ett bra skydd, och läs noga igenom villkoren i förväg.

Barnförsäkring