Presenter för honom

Söker du en present att ge bort till din man, pojkvän eller pappa? Det är inte alltid lätt att komma på vad som ska ges bort i present och tråkigt nog blir resultatet ofta därefter. Hur roligt är det egentligen att ta emot en gåva där det tydligt lyser igenom en brist på fantasi? Så behöver det självklart inte vara; männen i ditt liv förtjänar en fin present och här nedan ska vi ge dig användbara tips som lättar på beslutsångesten!

Varför inte samtidigt passa på att utnyttja de rabatter och kampanjer som dyker upp med jämna mellanrum? Här har du mycket pengar att tjäna på dina presentinköp, så håll ögonen öppnar efter attraktiva rabattkoder.

Passande kampanjer

Bobby Harper

Present med Björn Borg kalsonger till honom hos Bobby Harper

Gäller tills vidare.

NiceBeauty

Presenttips till honom hittar du hos NiceBeauty

Gäller tills vidare.

Gasello

Köp presentkort till honom hos Gasello

Gäller tills vidare.

Trendzone

Inredning till honom i present hittar du hos Trendzone

Gäller tills vidare.

The Body Shop

Present till honom eller pappa? Handla hos The Body Shop

Gäller tills vidare.

En skön doft

Något många sällan unnar sig är en härlig parfym eller liknande. Att dofta gott är dock förstås angeläget för alla och samtidigt ger det lite extra lyx både till vardag och till fest. Det finns mängder av olika herrparfymer att välja bland i butikerna, så det är inte svårt att hitta något som passar. Du kan också satsa på en presentförpackning som innehåller lite olika produkter som har med välbefinnande och skönhet att göra. I dessa kit hittar du exempelvis ansiktstvätt, någon skön kräm för kroppen eller händerna, ett lite lyxigare schampo eller en deodorant. De här presentförpackningarna kan ofta vara riktigt prisvärda och de är uppskattade av de flesta.

Upplevelser för livet

För den man som har allt – varför inte ge bort en upplevelse? Det här är en presentform som stadigt ökar i popularitet, helt enkelt eftersom det är en så rolig present att få och att det verkligen finns något för alla oavsett intresse. Du kan exempelvis välja att ge bort en hotellövernattning, en god middag, chokladprovning, afternoon tea, provkörning av en Ferrari på bana, fallskärmshoppning med mera. Ibland gäller erbjudandet för två personer, så kanske kan du dessutom få ta del av denna härliga present du också!

Evenemang & Upplevelser >>>

Något ät- eller drickbart

Det är få som inte faller för frestelsen när det vankas något gott. Här har du möjlighet att ge bort något riktigt smaskigt i form av sötsaker eller något annat som du vet att mottagaren uppskattar. Exempelvis kan du satsa på att plocka ihop ett kit bestående av olika former av lakrits eller choklad, eller kanske en god olivolja i sällskap med italienska kex. Många gillar också att få en god whisky, champagne eller flaska med rom. Här är det bara fantasin som sätter gränser och du kan tillåtas att vara riktigt kreativ i ditt urval. Tänk bara på det här med allergier, så att du inte ger bort något som vederbörande inte kan äta.

Mat & Dryck >>>

Personliga presenter

Att köpa och ge bort en produkt med ett personligt tryck är något som verkligen talar till hjärtat. Det kan handla om en kaffemugg med ett foto på barnen (eller barnbarnen), en rolig t-shirt eller något annat som lämpar sig för någon form av tryck. Kanske en snygg fickplunta som kommer i ett etui, eller ett förkläde att stila med under grillkvällen? Viktigt är förstås att det du ger bort inte har något stötande budskap men du känner mottagaren bäst, så du vet vad som fungerar.

En stilig accessoar

I den här kategorin går det att spendera en bra slant för den som så önskar, men det går också att välja accessoarer som inte är så kostsamma. I övre delen av prisskalan hittas exempelvis exklusiva klockor, som är både en snygg och praktisk present, samt smycken med ädelstenar. Annars kan en uppskattad present innebära något så enkelt som ett par stiliga manschettknappar eller liknande; allt efter vad plånboken tillåter.

Kläder & Accessoarer >>>