Presenter för henne

Har det blivit dags att köpa en present åt kvinnan i ditt liv, men du har inte en aning om vad du ska satsa på? Du är definitivt inte ensam att känna så.  Många är de som våndas regelbundet av den beslutsångest som ofta kommer i samband med presentinköp.

Hemligheten bakom ett lyckat köp av present är att tänka till lite och inte köpa vilken dussinvara som helst bara för att ha det gjort.

Genom att fynda bland rabatter och kampanjer kan du både spara pengar och samtidigt få det att se ut som att det var precis det du inte gjorde. Mer för pengarna helt enkelt!

Passande kampanjer

INCCI

Fina presentboxar med smink, parfym m.m. till henne eller flickvännen hos INNCI

Gäller tills vidare.

Babyface

Present till flickvän hittar du hos Babyface

Gäller tills vidare.

STYLEPIT

Hitta presentasken till henne hos STYLEPIT

Gäller tills vidare.

NET-A-PORTER

Köp presentkort på Gucci väska, Prada skor, Burberry kläder m.m. till henne hos NET-A-PORTER

Gäller tills vidare.

Bokadirekt

Ge bort en skönhetsbehandling, fransförlängning, massage, fotvård m.m hos Bokadirekt

Gäller tills vidare.

Trendzone

Köp inredning som present till henne hos TrendZone

Gäller tills vidare.

Chokladbudet

Skicka present med sockerfri choklad hos Chokladbudet

Gäller tills vidare.

Zalando

Ge bort ett presentkort till henne hos Zalando

Gäller tills vidare.

The Body Shop

Exklusiv gåva till henne hittar du hos The Body Shop

Gäller tills vidare.

Boozt

Ge bort en present till henne eller flickvännen hos Boozt

Gäller tills vidare.

Finns med tre olika värden: 250 kr, 500 kr ,750 kr eller 1000 kr. Presentkort kan inte köpas med rabattkod. Obs! Presentkortet kommer i e-post nr 2 efter beställning.

Något så enkelt som en blombukett?

Många missar den form av present som faktiskt borde anses som självklar, där en av dessa ”klassiker” är att ge bort blommor. Satsa på en skön blombukett, alternativt en krukväxt med stil som exempelvis en vacker orkidé. Det är något hjärtligt med just blommor och har så varit under många år. Blommor kompletteras gärna med något ytterligare om plånboken så tillåter; kanske något ätbart?

Present till henne

De flesta gillar att få något mumsigt

Exklusiva sötsaker och livsmedel av gourmet-karaktär är något som man ofta glömmer att unna sig själv. Roligt är då att som gåva få något ätbart – det slår sällan fel, så länge det inte handlar om något som inte kan förtäras på grund av diverse allergier eller liknande. Ska du köpa något som går att äta är det därför klokt att undersöka detta innan, om du inte redan har koll på läget. Exempel på presenter i den här kategorin är (förstås) en chokladask med lockande praliner, en flaska olivolja smaksatt med tryffel – eller varför inte champagne eller något annat bubbel? Snacka om festliga presenter!

Smycken och accessoarer

Något snyggt att komplettera klädseln med till vardags och till fest behöver inte bli någon dyr historia. Det går att hitta snygga smycken som förvisso inte är av äkta guld eller är utsmyckade med äkta diamanter, men som ändå pryder sin plats. Uppskattat kan också vara att få en snygg scarf, en plånbok eller en festväska.

Hotellövernattning med middag

Att komma hemifrån för ett dygn eller två och skämmas bort med en skön övernattning på hotell är något som de flesta gillar, oavsett om det är en present till mamma eller flickvännen. Hotell och liknande boenden finns det gott om, så det är inte svårt att hitta något som passar. För den som vill lyxa till det lite extra kan det vara särskilt mysigt med övernattning på ett slott eller en herrgård, självklart med middag i en ståtlig matsal. Det behöver heller inte handla om något långväga resmål; känslan blir densamma oavsett om det är en bit bort eller nästgårds. Bara fantasin sätter gränser här!

Prenumeration på en tidning

Det här kanske kan låta som ett tråkigt val av present, men här menar vi förstås inte en dagstidning. Nej, satsa på att ge bort ett härligt magasin som handlar om heminredning, mode eller något annat som kan inspirera och glädja. Det finns många tidningar att välja bland på marknaden, både svenska och utländska, och du kan välja prenumerationer på 1 år eller på kortare tid om så önskas.

Ja, här fick du några tips på tänkbara presenter till henne. Tänk på att en present ska kännas lika rolig att ge bort som den är att få, så lägg ned lite extra krut på att hitta något som passar.