Presenttips

Present pojkvän

Är du på jakt efter en present till pojkvännen? Söker du en fin present som dessutom inte kostar skjortan? Då har du kommit till rätt sajt. Hos oss kan du nämligen hitta mängder med olika rabatter och kampanjer, oavsett vilken typ av present du vill köpa. Lite längre ner får du dessutom tips på presenter som gör honom glad – det är bara att välja!

Här hittar du garanterat en present till din pojkvän

Kläder
Björn Borg
Presenter
Roliga Prylar

Vad ska man köpa i present till sin pojkvän?

Tech-prylar!

Ibland kan det vara svårt att veta vad man ska köpa till det motsatta könet. Man tänker ofta lite annorlunda, har olika intressen och ibland värdesätter man olika saker. Men det finns faktiskt något som nästan alla män är intresserade av, och det är teknologi. Vissa älskar allt som har med tech att göra, medan andra är betydligt mindre intresserade, men alla har åtminstone en mobiltelefon och en dator – även om man är världens minst tech-intresserade människa.

Att satsa på en tech-present kan därför aldrig bli fel. Om din pojkvän inte är särskilt intresserad av teknologi kan du alltid välja något basic, t.ex. en ny mobil. Om du har en tight budget kan du välja något så enkelt som ett par schyssta hörlurar – det är något som alla behöver!

Har du däremot en pojkvän som älskar allt som har med teknologi att göra kan du istället välja något lite roligare. Spelar han Playstation? Skulle han gilla en smartwatch? Kanske ett program av något slag? Möjligheterna är många!

Biljetter till sportevent & sportprylar

Tycker din pojkvän om fotboll? Då skulle du kunna överraska honom med biljetter till en match – speciellt om favoritlaget spelar. Om ni har varit tillsammans länge och ni har något stort att fira, t.ex. en 30-årsdag, kan du göra något lite mer speciellt. Varför inte boka in en fotbollsweekend i Barcelona? Det skulle garanterat uppskattas av ett Barcelona-fan!

Ifall ert förhållande är lite nyare kan det räcka med något lite enklare, t.ex. en fotbollströja eller andra sportrelaterade prylar. Titta på vad han redan har och använder – då blir det enkelt att förstå vilken typ av saker han gillar.

Klocka

Vill du köpa något fint som din pojkvän kan ha kvar ett bra tag? Då kan du köpa en snygg klocka, vilket faktiskt är ganska enkelt att hitta. Om han redan bär en klocka har du antagligen ett hum om vilken stil han gillar och det finns en massa olika modeller att välja mellan i butikerna. Han kanske gillar någon särskild tillverkare och då kan det vara kul att hitta en modell just från den. Det är en present man kommer ihåg!

Om du vill köpa något enklare kan du t.ex. satsa på en rolig väckarklocka eller något snyggt att sätta upp i vardagsrummet. Välj gärna något som är lite skojigt. Gillar din pojkvän Simpsons? Vad kan då vara roligare än att se Homers graciösa ansikte medan han äter en munk?

En klocka som har lite konstkänsla över sig är inte heller fel. Välj en i t.ex. skandinavisk design som ger vardagsrummet det där lilla extra!

Parfym

Något som också är relativt enkelt att köpa är en väldoftande parfym. Nästan alla män använder någon typ av parfym och du kan enkelt se vilka just din pojkvän tycker om. Om ni bor tillsammans är det bara att titta i badrummet, annars får du hålla ögonen öppna när du är hemma hos honom.

En del män använder inte parfym dagligen, men alla använder någon typ av spray eller deodorant. Det kan låta lite tråkigt att ge bort en deodorant i present, men det finns faktiskt fina set med deo och t.ex. parfym från märken som Hugo Boss, Armani, o.s.v. De har ofta betydligt bättre doft än budgetvarianterna och dessutom är kvaliteten bättre, så om din pojkvän gillar den typen av produkter är chansen stor att en sådan present skulle uppskattas.