Presenttips

Present flickvän

Är det dags att köpa en present till flickvännen? Kanske fyller hon år eller har fått en befordran som ni vill fira? Nu när julen börjar närmar sig kan man enkelt känna ännu mer press att hitta rätt present. Ingen vill bli kallad Grinchen – eller ännu värre: Ebenezer Scrooge – så ta dig en titt på tipsen nedan och du kommer garanterat välja rätt!

Juletiden och andra högtider innebär extra smaskiga rabatter och kampanjer, men hos oss kan du faktiskt hitta erbjudanden året om. Kika gärna på alternativen nedan för att hitta en riktigt bra deal.

Browgame

Pincett för ögonbryn eller sminkborstar till henne hos Browgame

Gäller tills vidare.

Glossybox

Ge bort en prenumeration på Glossybox i present

Gäller tills vidare.

Vad ska man köpa till sin flickvän?

”Jag lyssnar-presenten”

Att hitta en present till din syster eller kusin brukar inte vara särskilt svårt. Då gäller det bara att hitta något fint som passar personens stil. Men att handla presenter till en flickvän brukar vara lite svårare. Det är alltid bra att välja en present som känns lite mer personlig och därmed speciell. Ett tips är att köpa något hon uttryckt att hon tycker om – direkt eller indirekt. Går hon alltid omkring med en kaffemugg i handen? Då kan t.ex. en fin espressomaskin vara en bra idé. Brukar hon klä sig i svart nästan varje dag? I så fall kan det inte gå fel om du köper en fin svart tröja.

Tidlösa klassiker

En present som i princip aldrig kan bli fel är ett smycke – såvitt du inte dyker upp med en förlovningsring efter två veckor. Det mest klassiska du kan välja är något i guld eller silver, eftersom det brukar vara mer klassiskt och kan användas mer än en säsong. Men du har faktiskt stor frihet när det gäller valet av smycke. Titta på vad hon själv bär och köp något i samma stil. Ett snyggt läderarmband fungerar lika bra som ett i guld om det är den stilen hon tycker om.

Parfym och skönhetsvård

Använder din flickvän någon parfym? Gillar hon krämer och liknande? Då skulle hon säkert tycka om en härlig parfym eller ett set med både parfym och någon form av lotion. Här finns det många alternativ att välja bland, så se till att du har tid på dig när du går in på Kicks eller Åhléns. Om du skulle känna dig osäker på vad du ska välja kan du alltid rådfråga en kvinnlig medarbetare – de brukar ha koll.

Du kan även leta bland kampanjerna inom hälsa och skönhet.

Resor

Om du vill satsa på en present som kommer att bli ett minne för livet kan du välja en resa. Det kan handla om något enklare som en weekendresa till en närliggande stad eller en spännande resa lite längre bort. En SPA-helg är också ett bra alternativ. Välj en stad eller ett land som ni båda tycker om, då är det en win-win för båda två! En resa kräver naturligtvis lite mer planering, men den skulle definitivt uppskattas.

Enkelt men charmigt

Nu när vi har gått igenom en del presenter som är säkra kort kan vi avsluta med ännu ett klassiskt alternativ. Det är faktiskt den enklaste presenten av de alla, men den väger tungt. Vi talar naturligtvis om en snygg bukett blommor tillsammans med en fin choklad. Välj nu inte en Snickers, utan gå till en konfektyraffär och välj något man inte äter varje dag.

Blombuketten kan bestå av olika typer av blommor beroende på vad flickvännen föredrar. Den klassiska Alla Hjärtans Dag buketten utgörs oftast av rosor, men du kan givetvis välja vilka blommor som helst så länge de är fina.