Presenttips

Fars dag

Fars dag är en väldigt betydelsefull dag för många människor. Det är på just den här dagen som man har möjlighet att visa sin pappa lite extra uppmärksamhet, t.ex. genom att köpa en trevlig present.

Här nedanför hittar du några utvalda tips på presenter till pappa inför fars dag.

Matchande butiker för fars dag

Rakvård och parfymer? Javisst!

Det är en present som är alldeles lagom för att visa uppskattning.

Hälsa
Made4men
Hälsa
Babyface
Hälsa
Parfym

Välj present efter smak

De allra flesta pappor ”har redan allt” och att hitta en passande fars dag-present är därför inte det lättaste. Kanske har du tröttnat på att ge strumpor, slipsar eller muggar med underhållande tryck.  Alla pappor är olika och därför är det viktigt att utbudet är stort. Det är t.ex. inte helt ovanligt att män trycker om att grilla eller stå i köket och då kan ett snyggt grill-set eller köksredskap vara väldigt passande. Är din pappa istället en riktig hemmafixare kanske du vill ha en mer praktisk present. Det finns mängder med företag som erbjuder rabattkoder och kampanjer på verktyg och utrustning som gör snickrandet både lättare och roligare, t.ex. ett magnetarmband som kan fungera som spik- och skruvhållare.

Populära fars dag presenter

Fars dag är en dag som är viktig att komma ihåg. Kanske har du redan gjort en liten kråka i kalendern för att komma ihåg vilket datum som gäller. Många vill vara ute i god tid för att hitta en riktigt bra present och läser även på nätet efter bra presenttips. Det är länge känt att pappor kan ha det lite extra svårt för att använda de presenter som de får. Det måste verkligen vara något riktigt användbart för att kommas till användning. Här bredvid finner du därför en lista på de populäraste farsdagspresenterna.

Tips på fars dag-presenter

  • Värmande handskar – Höst och vinter står ändå för dörren
  • Badrock – Vem vill frysa när man går upp på morgonen eller ut ur duschen?
  • Böcker – En bra bok kan avnjutas i soffan så väl som på stranden
  • Skjorta – Alla män är i behov av en snygg skjorta
  • Förkläde för grill – Så att just din pappa kan känna sig extra proffsig och stilren
  • Biljett – Ta med pappa på bio, fotbollsmatch eller för att se en rolig stand up show tillsammans
  • Personliga presenter – En personlig present kan t.ex. vara ett minne ni har tillsammans
  • Rakhyvel – En rakhyvel av hög kvalitet eller ett snyggt skäggvårdsset gör vilken man som helst glad

Spara pengar på dina framtida köp!

Majoriteten av alla människor vill spara in så mycket pengar som möjligt och finns det en bra kampanj eller rabattkod så använder man sig naturligtvis av denna. För att du ska säkerställa att du får ta del av de bästa erbjudandena är det naturligtvis givet att prenumerera. På så sätt kan du vara säker på att du aldrig missar ett erbjudande eller en rabattkod som du hade kunnat dra stor nytta av. På nätet får du tillgång till mängder av olika butiker som lämpar sig utmärkt inför fars dag. De allra flesta erbjuder dessutom riktigt snabb leverans hem till dörren, vilket gör att du kan få till en fars dag present även om du inte är ute i speciellt god tid.