Presenttips

50-årspresent

Det är något alldeles visst med att fylla 50 och det ska såklart 50-årspresenten avspegla. Av erfarenhet vet vi hur utmanande det kan kännas att välja rätt present. När man är så mitt uppe i livet har man liksom hunnit samla på sig det mesta. Så vad kan man ge till den som redan har allt? En sak man aldrig kan få nog av är personliga presenter och minnesvärda upplevelser att dela med dem man bryr sig om.

Ge bort en upplevelse

Upplevelser är en mycket uppskattad form av present som både är social och minnesvärd.

Evenemang
Box Experience
Evenemang
Greatdays
Evenemang
GO DREAM

Tips för en minnesvärd 50-årspresent

50-årspresent

Dela en upplevelse

Bara genom att komma till 50-årskalaset hjälper du ”födelsedagsbarnet” att skapa fina minnen från sin 50-årsdag, det viktigaste är alltså att ge av dig själv och av din tid. Det är också därför en gemensam upplevelse är en så förträfflig present till 50-åringen, antingen en present att dela med familjen eller vänkretsen.

Ni behöver inte åka långt för att upplevelsen ska vara speciell.

Exempel på upplevelser är en biomeny för två, ölprovning med kompisgänget eller en helikoptertur över den närmast belägna storstaden.

Gå ihop för att köpa en gemensam present

Om du tänker dig en större upplevelse i 50-årspresent kan det vara en bra idé att fråga de övriga släktingarna och/eller vännerna om ni ska lägga ihop till upplevelsen.

Alla kan inte åka med på luftballongsfärden eller åka med upp inför fallskärmshoppet – men det finns andra saker de kan göra: följa med som hejaklack, ta foton och på så sätt vara en aktiv del av upplevelsen. Det är alltid lika skönt att få en kram när man landat.

Ge en personlig present

Vad som är en personlig 50-årspresent beror såklart på mottagaren och på dig som givare. Sinsemellan kan en rolig humorpryl – kanske någon buskissak – symbolisera ett internskämt som egentligen bara ni förstår. Bland vår lista med rabatter här ovanför hittar du återförsäljare av just sådana roliga prylar, som kan vara hur oseriösa eller seriösa som helst och som är svåra att finna någon annanstans. Helt enkelt inget man hittar på den vanliga rundan på stan.

Motivera ditt val av present!

Om 50-åringen gillar böcker eller filmer är det väldigt tacksamt att välja ut en specifik titel åt personen med en motivering till varför du valt som du valt. Det kan vara för att du vill att titeln ska symbolisera dina egna känslor eller för att du vill ge personen uppmuntran att fortsätta vara sig själv. Svårt att tänka sig något personligare än detta…

Det skulle väl i så fall vara ett brev, en dikt eller sång som du själv skrivit. Bokhandlarna brukar dessutom sälja fina papper du kan skriva på.

Ordna en överraskningsfest

Många nära och kära väljer att fixa en överraskningsfest åt den blivande 50-åringen, istället för att köpa saker. Butikerna som säljer roliga prylar säljer inte så sällan kalasprylar, som du tack vare våra rabattkoder kan få till ett förmånligare pris. Genom att ta del av våra kampanjerbjudanden för just prylbutikerna här ovanför kan du skräddarsy ett 50-årskalas efter det du vet att personen tycker om. Butiken Roliga Prylar är ett lysande exempel på en nätbutik som säljer allt inför kalaset såsom engångsartiklar och ballonger. För många är det en oerhörd lyx att bli bjudna på sitt eget kalas, att bara få luta sig tillbaka och ha det alldeles, alldeles underbart med familj, släkt och vänner.